Barion Pixel
 

Nerds

SKU: CARDSNERDS

5 800 Ft

FIGYELEM! Ez egy előrendelhető termék. Az előrendelés feltételeiről bővebben ide kattintva olvashatsz!

Csak 2 maradt készleten

Leírás

NERDS JÁTÉKKÁRTYÁK: A Nerds pakli dizájnja merész, színes, egyedi, és totál állati!

A megjelenést a klasszikus ’80-as évekbeli filmek ihlették, amelyek könnyedek és szórakoztatóak, és időnként a Nerds versus Jocks történet középpontjában állnak. Sok utalást tartalmaz néhány kedvenc ’80-as évekbeli karakterünkre, öltözékünkre és kellékünkre, valamint utalásokat arra az általános, feltűnő hangulatra, ami az 1980-as éveket olyan nagyszerűvé tette! Az Expert Playing Card Co. nyomtatja, tajvani nyomtatójukkal és klasszikus kivitelben.

A Nerds pakli díszdobozán és hátlapján egy öltönyös ing közeli mintája látható, és természetesen a zsebvédő, amely a ’80-as évek kvintesszenciális „kockájának” eszközeit tartja. A „hímzett foltos” Nerds logó kiemelt helyet kap az ingzsebben.

A Nerds fedélzethez tartozó pályák rendkívül egyediek.

A pikk és a treff képviseli a Nerdöket.

A Kőr és a Káró a Jockokat képviseli. A Pikk PIP-ek egy floppylemezt tartalmaznak belül, a Pikk pályák pedig a 80-as évek néhány prototípusos Nerds-jét reprezentálják.

A Club PIP-ek egy D12-es kocka grafikát tartalmaznak, és a Club pályák a pakli játék- és sci-fi kockáit képviselik. A Heart PIP-ek egy focikaput tartalmaznak, a Heart pályák pedig a ’80-as évek tökéletes sportos Jockjait képviselik – a focistákat és a pompomlányokat! Végül pedig a Diamond PIP-ek egy sor futballszálat tartalmaznak belül, a Club Courts pedig a ’80-as évek bulizó és edzős Jockjai. Hozd a tógákat, fejpántokat és a mulleteket!

A Jokers is illik a Nerds versus Jocks témához. Mindketten hasonló és hagyományos Joker pózban állnak, de a Vörös Joker a nagy és népszerű focista, míg a Fekete Joker a kicsi és apró termetű kocka. Az összes arckártya finom háttérgrafikaként egy lézerrácsos dizájnon osztozik.

A Nerds pakli rendkívül jól használható játékhoz, és minden játékesten beszélgetést fog indítani!